Paws Up

Paws Up груминг

Услуги

Подстригване и Оформяне

Кучешката прическа може да направи повече за кучето, отколкото просто да го направи да изглежда добре. Подстригването може да премахне излишната козина, болезнени спластявания, които могат да причинят кожни раздразнения.

За добрата хигиена и външен вид на всяка порода е препоръчително да се извършват определени процедури. Това са почистване на лапичките от космите между възглавничките, очи, уши, интим, дупе и подравняване на дължината на козината при дългокосместите породи. 

Къпане и изсушаване

За повечето породи кучета се препоръчва къпане всеки месец, като за целта се използва професионална козметика, която не само премахва неприятната миризма, а и прави косъма гладък, лъскав и жизнен.

Почистване зъбен камък и плака

Почистването на зъби се извършва с ултразвукова четка за зъби, която без шум, вибрации и стрес за кучето, напълно безболезнено отстранява плаката и леките натрупвания на зъбен камък.

Свържете се с нас

Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси или притеснения, които може да имате. Може също да намерите отговора, който търсите, в нашата страница с въпроси.

Рязане нa нокти

Рязане на нокти При много кучета ноктите растат по-бързо, отколкото се износват – в този случай ноктите трябва да се режат редовно. Когато ноктите са толкова дълги, че постоянно докосват земята, те упражняват сила обратно в нокътното легло, създавайки болка за кучето и натиск върху ставата на пръстите.

Сваляне на мъртва козина и подкосъм

Кучетата с козина с подкосъм губят дебелия си, изолационен подкосъм веднъж или два пъти годишно. Редовното оформяне помага за премахване на подкосъма и ускоряване на прехода.

Разресване

Ние вярваме , че Вашите любимци заслужават нищо друго освен най-доброто. Стараем се да осигурим възможно най-доброто изживяване и глезене на Вашия най-добър приятел. Вашият космат приятел ще се почувства спокоен в нашия салон.

Заявете обаждане

Може да заявите обаждане, като въведете телефонен номер и натиснете бутона Изпрати,ние ще Ви се обадим в рамките на работният ден.